Chipmunk Home || Barcodes || EAN13 | UPC-A | ISBN | ISSN | ITF14

Via deze pagina kunt u een ISBN/EAN13 barcode laten maken tegen betaling van 10 euro of gratis een voorbeeld barcode aanvragen.

Een ISBN barcode is eigenlijk een EAN13 barcode die op een bepaalde manier wordt omgerekend en waar het ISBN nummer boven staat. Het omrekenen bestaat uit het extra toevoegen van '978' aan het begin en het vervangen van de ISB check-sum door de EAN13 check-sum.Wij leveren deze barcodes als .eps bestand. Ze voldoen aan de regels van de EAN organisatie en zien er uit zoals hiernaast afgebeeld.
Het formaat is 37,3mm breed bij 28,7mm hoog. Dit komt overeen met de standaard maat van een EAN13 barcode. Omdat wij de inwendige stuctuur van de .eps zo eenvoudig mogelijk gemaakt hebben kunt u de streepjescode in bijvoorbeeld Adobe Illustrator openen en daar 'un-groupen'. Hij valt dan uiteen in zijn losse strepen en is vervolgen aan uw wensen aan te passen. U heeft de volledige vrijheid om alles aan te passen wat u maar wilt.

Als u een ISBN barcode met suffix nodig heeft dan is dat ook geen probleem. De 5 cijferige suffix wordt bij ISBN barcodes doorgaans gebruikt om prijsinformatie in te zetten.

Gratis Voorbeeld Aanvragen
U kunt hier gratis een voorbeeld barcode aanvragen. Deze wordt op precies dezelfde manier aangemaakt als een barcode die u koopt zodat u goed kunt zien wat u krijgt voor uw geld. Probeer dit uit en kijk of u de barcode kunt gebruiken in uw favoriete software. De barcode die u krijgt toegemaild heeft het getal '9780123456786' in zich. Dit correspondeert met de ISBN code '0123456789'. Dit is een flauwekul ISBN code die u voor test doeleinden kunt gebruiken.

Uw email adres

Een echte ISBN barcode bestellen (kosten: 10 euro) Betaling via de bank (iDeal).
Als u hierboven heeft gecontroleerd of de door ons geleverde barcodes aan uw eisen voldoen (zo niet dan horen wij het graag van u...) dan kunt u hier een echte ISBN/EAN13 barcode bestellen met het door u opgegeven getal er in.

Het ISBN nummer dat u wilt bestellen:
 
If you have any questions or comments about our barcode service please mail: info@chipmunk.nl