Chipmunk Home || Barcodes || EAN13 | UPC-A | ISBN | ISSN | ITF-14

Via deze pagina kunt u een ITF-14 barcode laten maken tegen betaling van 15 euro (ex BTW) of gratis een voorbeeld barcode aanvragen.
Wij leveren ITF-14 barcodes als .eps bestand. Ze voldoen aan de regels van de EAN organisatie en zien er uit zoals hiernaast afgebeeld.
Het formaat is 152,3 mm breed bij 48 mm hoog. Dit komt overeen met de standaard maat van een ITF-14 barcode. Omdat wij de inwendige stuctuur van de .eps zo eenvoudig mogelijk gemaakt hebben kunt u de streepjescode in bijvoorbeeld Adobe Illustrator openen en daar 'un-groupen'. Hij valt dan uiteen in zijn losse strepen en is vervolgen aan uw wensen aan te passen. U heeft de volledige vrijheid om alles aan te passen wat u maar wilt.

Gratis Voorbeeld Aanvragen
U kunt hier gratis een voorbeeld barcode aanvragen. Deze wordt op precies dezelfde manier aangemaakt als een barcode die u koopt zodat u goed kunt zien wat u krijgt voor uw geld. Probeer dit uit en kijk of u de barcode kunt gebruiken in uw favoriete software. De barcode die u krijgt toegemaild heeft het getal '08712345678906' in zich. Dit is een niet bestaaande EAN code die u voor test doeleinden kunt gebruiken.

Uw email adres
Echte ITF-14 Bestellen (als eps bestand)
Als u hierboven heeft gecontroleerd of de door ons geleverde barcodes aan uw eisen voldoen (zo niet dan horen wij het graag van u...) dan kunt u hier een echte ITF-14 barcode bestellen met het door u opgegeven getal er in.
In het volgende scherm kunt u de (13 of 14 cijferige) code opgeven die in de ITF-14 barcode moet komen te staan.

A-3826 
€ 20,16 incl BTW
Als u vragen heeft over barcodes kunt u emailen: harald@chipmunk.nl of bellen: 06-53310165Deze site is alleen voor consumenten. Zakelijke gebruikers verwijzen wij naar onze zakelijke-site. Voor consumenten en voor zakelijke gebruikers gelden verschillende voorwaarden en prijzen. Al deze prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze prijzen zijn enkel geldig bij bestelling via deze internet-site. Onze leveringsvoorwaarden zijn op al onze leveringen van toepassing. Chipmunk International BV, Tongelresestraat 273, 5642 NA Eindhoven.