Chipmunk Home || Barcodes || EAN13 | UPC-A | ISBN | ITF-14

Via deze pagina kunt u tegen betaling van iedere EAN13 code een barcode laten maken of gratis een voorbeeld barcode aanvragen.
Wij leveren EAN13 barcodes als .eps bestand. Ze voldoen aan de regels van de EAN organisatie en zien er uit zoals hiernaast afgebeeld. U geeft het 13 cijferige getal dat in de barcode moet komen aan ons op. Als u het controlecijfer (het 13 cijfer, dat berekend wordt uit de voorliggende 12) niet weet dan is dat niet erg. Wij verbeteren een eventueel fout 13e cijfer altijd.
Het formaat is 37,29mm breed bij 25,93mm hoog. Dit komt overeen met de standaard maat van een EAN13 barcode. Omdat wij de inwendige stuctuur van de .eps zo eenvoudig mogelijk gemaakt hebben kunt u de streepjescode in bijvoorbeeld Adobe Illustrator openen en daar 'un-groupen'. Hij valt dan uiteen in zijn losse strepen en is vervolgen aan uw wensen aan te passen. U heeft de volledige vrijheid om alles aan te passen wat u maar wilt.

Gratis Voorbeeld Aanvragen
U kunt hier gratis een voorbeeld barcode aanvragen. Deze wordt op precies dezelfde manier aangemaakt als een barcode die u koopt zodat u goed kunt zien wat u krijgt voor uw geld. Probeer dit uit en kijk of u de barcode kunt gebruiken in uw favoriete software. De barcode die u krijgt toegemaild heeft het getal '8712345678906' in zich. Dit is een niet bestaaande EAN code die u voor test doeleinden kunt gebruiken.

Uw email adres
Spelregels voor het gebruik van de barcode.  
Echte EAN13 Bestellen (als eps bestand)
Als u hierboven heeft gecontroleerd of de door ons geleverde barcodes aan uw eisen voldoen (zo niet dan horen wij het graag van u...) dan kunt u hier een echte EAN13 barcode bestellen met het door u opgegeven getal er in. In het volgende scherm moet u de (13 cijferige) code opgeven die in de EAN barcode moet komen te staan.

A-1281 
€ 12,96 incl BTW
Als u meerdere barcodes tegelijk wilt bestellen dan kunt u dat ook via ons bestelformulier doen. Daar vult u dan alle EAN codes die u wilt bestellen tegelijk in.
Barcodes op sticker vellen
U kunt bij ons ook stickers laten maken met de EAN13 code van uw keuze. Het betreft hier stickers met een formaat van 38mm x 21mm die per 65 stuks op een A4 vel zitten. De stickers zijn van wit papier en uiteraard zelfklevend.
Barcodes op stickervel (10 vel - 650 labels)

A-1535 
€ 79,19 incl BTW
Barcodes op stickervel (25 vel - 1625 labels)

A-1536 
€ 113,75 incl BTW
Barcodes op stickervel (100 vel - 6500 labels)

A-1537 
€ 172,79 incl BTW
Barcodes op sticker vellen (zelf afdrukken)
U kunt bij ons ook stickervellen laten maken, maar dat wij ze dan als pdf ducument aan u emailen. Dat pdf document kunt a dan gebruiken om zoveel stickervellen af te drukken als u zelf wilt.
Het formaat van de individuele barcodes is 37,29mm breed bij 25,93mm
De bestanden zijn opgemaakt op A4 formaat, en dienen dan ook op A4 stickervellen te worden afgedrukt.
U betaalt eenmalig per EAN13 code. Van die barcode kunt u vervolgens divese soorten stickervellen laten maken.
U krijgt het vel als pdf document per email aan u toegezonden. U moet dat vervolgens zelf afdrukken.
Barcodes op stickervel (Zelf printen - geleverd als -pdf document)

A-4250 
€ 14,40 incl BTWDeze site is alleen voor consumenten. Zakelijke gebruikers verwijzen wij naar onze zakelijke-site. Voor consumenten en voor zakelijke gebruikers gelden verschillende voorwaarden en prijzen. Al deze prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze prijzen zijn enkel geldig bij bestelling via deze internet-site. Onze leveringsvoorwaarden zijn op al onze leveringen van toepassing. Chipmunk International BV, Tongelresestraat 273, 5642 NA Eindhoven.