Chipmunk International BV | Home | Nieuws | Aanbiedingen | Opruiming | Bestellen | Fabrikanten
Produkt Overzicht | Software | SpellenSpellen voor de Macintosh

Wij hebben ook spellen voor kinderen.

Let op: de meeste spelletjes zijn in het Engels.

Naam Taal Art#

Prijs

Age of Empires II
Ga terug in de tijd, naar een tijdperk waarin de contouren van de moderne wereld zich langzaam beginnen af te tekenen. Naar een tijd waarin menig rijk opkwam en weer ten onder ging, roemruchte heersers hun legers aanvoerden in massale veldslagen die de geschiedenis een ander aanzien zouden geven, en wetenschap en technologie zich in een steeds hoger tempo ontwikkelden.
Zie: http://www.imac-games.nl/pages/Games/ageofemp2.html
Engels

A-8104 

Niet leverbaar

Alien vs Predator Gold Edition
Ga in de aanval, achtervolg uw tegenstanders of verberg u op de meer dan veertig niveaus van de meest angstaanjagende, futuristische en bloedstollend gedetailleerde omgeving die u zich maar kunt voorstellen. De drie meest gevreesde rassen in het universum voeren een verbeten strijd op leven en dood.
Zie: http://www.imac-games.nl/pages/Games/aliens_vs_pred.html
Engels

A-8043 

Niet leverbaar

Alpha Centauri  

A-8817 

Niet leverbaar

Baldur's Gate II: Shadows of Amn  

A-8105 

Niet leverbaar

Birdie Shoot  

A-8360 

Niet leverbaar

Black and White
Volgens het verhaal achter Black & White wordt er iedere keer een God geboren zodra een mens een wens of kreet om hulp uitspreekt. Niet geheel verrassend begint jouw leven als God dan ook op het moment dat twee ongeruste ouders hulp vragen bij het redden van hun zoon, die in zee wordt aangevallen door haaien. Je wordt naar dit prachtige Eden getransporteerd en kan nog net voorkomen dat het kind ten prooi valt aan de bloeddorstige monsters. Als dank wil het volk waartoe de ouders behoren je aanbidden en dus bouwen ze een prachtige tempel voor je. Het was al tijdens deze gang van zaken dat onze monden openvielen van verbazing. Wat een ontzettend mooie wereld! Van de lucht, het water en de gebouwen tot de dorpelingen aan toe: stuk voor stuk prachtig vormgegeven. Geloof ons, een beeld zegt deze keer eens niet meer dan duizend woorden: de screenshots zeggen in dit geval namelijk niet genoeg... je moet het echt zelf zien.
Nederlandstalig. Zie: http://www.imac-games.nl/pages/Games/black_and_white.html
Nederlands

A-8144 

Niet leverbaar

Bugdom 2  

A-8760 

Niet leverbaar

Championship Manager 2001/2002
Championship Manager: Seizoen 01/02 is de jubileumeditie ter ere van het tienjarig bestaan van het bekroonde en alle records brekende Championship Manager-serie. Gedetailleerde profielen en carrieres van meer dan 100.000 spelers, managers en trainers, in zesentwintig simulatie competities.
Zie: http://www.imac-games.nl/pages/Games/CM01_02.html
  A-8045  Niet leverbaar
Civilization III
De uitdrukking drie maal is scheepsrecht kan in het geval van Civilization beter veranderd worden in drie keer achter elkaar scheepsrecht. De twee eerdere Civilization spellen werden wereldberoemd en nu kunnen spelers voor de derde keer aan de hand van Sid Meier's nieuwste creatie de wereldgeschiedenis naar eigen voorkeur herschrijven. Met Civilization III keert één van de grootste talenten uit de game-industrie terug naar zijn roots.
Zie: http://www.imac-games.nl/pages/Games/civ3.html
  A-8116  Niet leverbaar
Command & Conquer Generals
In een tijd van moderne oorlogvoering laait de strijd op tussen de Amerikanen, de 'Global Liberation Army' en China. Neem de leiding over een complete legermacht een begeef je op het slagveld van de moderne oorlogvoering!
Kenmerken:
Voer real-time oorlog met een ultra modern wapen arsenaal.
Neem het bevel over de Amerikaanse legermacht, de Chinese oorlog machine of de vindingrijke 'Global Liberation Army'.
Vecht in een volledig 3D slagveld.
Nieuwe tactieken en strategie?n met destructieve wapens. Zoals de 'Aurora Strike Bombers' of 'Dragon Tanks' en nog veel meer verschillende wapens.
Speel samen in teams van 8 personen of ga de strijd aan in grote online multiplayer battles. (Engelstalig)
Zie: http://www.imacgames.nl/details.php?id=171

A-1433 

Niet leverbaar

Cro Mag Rally (Mac)   A-7698  Niet leverbaar
102 Dalmatiers (PC/Mac) Kinderen A-7593  Niet leverbaar
Damage Inc.   A-6361  Niet leverbaar
Dark Colony   A-5450  Niet leverbaar
Deus Ex   A-7392  Niet leverbaar
Diablo 2 Mac   A-7081  Niet leverbaar
Dungeon Siege   A-9296  Niet leverbaar
Earth 2140 (spel)  

A-8099 

Niet leverbaar

F/A-18 Korea Gold  

A-8311 

Niet leverbaar

Formula 1 Championship 2000 (Ned)
Beleef de heroïsche gevechten tussen Michael Schumacher en David Coulthard opnieuw of verbreek alle bestaande records of rijd een complete outsider naar de overwinning. Dankzij de technische ondersteuning van het Orange Arrows en het Benetton team kunnen spelers rekenen op ongekende details en authenticiteit.
Nederlands

A-8823 

Niet leverbaar

Giants: Citizen Kabuto
Giants: Citizen Kabuto is de strijd uitgebroken tussen drie totaal verschillende buitenaardse rassen: de technische ontwikkelde Meccaryns, het magisch aangelegde Sea Reaper-volk, en de gigantische reus Kabuto. Dit alles vindt plaats op de eilanden van een oeroude tropische planeet.
Zie: http://www.imac-games.nl/pages/Games/giants.html
Engels

A-8103 

Niet leverbaar

Gorky 17 Engels

A-8361 

Niet leverbaar

Harry Potter: the Sorcerer's Stone (Engels)
Het verhaal van Harry Potter and the Sorcerer Stone begint niet lang nadat Harry in de Hogwarts School arriveert. Wegwijs worden in deze grote school met zijn vele kamers, zalen en gangen is een onderdeel van het proces om een goed beginnend tovenaar te worden. Terwijl je door de oude zalen dwaalt, kan je chocoladekikkers oppikken voor extra energie of Bernie Bott-bonen bijeensprokkelen die je als ruilmiddel kan gebruiken. Je kan ook professor Flitwicks lessen volgen met Hermione en Ron om de magie van het vliegen meester te worden - een soort geheugenspelletje waarbij het in de juiste volgorde indrukken van een knoppenreeks de spreuk activeert. Vervolgens kan je voorbij enkele dolende geesten avonturieren om Neville Longbottom te helpen, en terugkrijgen wat de boosaardige Draco Malfoy hem afnam. Deze 'vijand' achtervolgen doe je gezeten op een met diverse pk's uitgeruste vliegende bezem die je bestuurt alsof het een Ducati 900 is. Harry heeft gelukkig altijd zijn toverstok bij de hand en kan daarmee magische energie afvuren om zijn vijanden te bevriezen, magische fenomenen te starten of sloten mee te forceren. Het persoontje van jongeheer Potter ziet er overigens heel overtuigend uit. Hij mag dan niet helemaal overeenkomen met zijn 'boekversie', hij sluit wel nauw aan op de jonge acteur die de rol van Harry vertolkt in de bioscoopfilm. De aangename sfeer van het spel, de grote hoeveelheid en variatie in de dingen die je allemaal kan doen en leren als Harry Potter en de herkenbaarheid met het gelijknamige eerste boek van J.K. Rowling bieden de speler voldoende spelplezier om lange tijd aan hun Mac gekluisterd te blijven.

A-8191 

Niet leverbaar

Heretic II   A-8594  Niet leverbaar
Hexen II   A-8593  Niet leverbaar
Hoyle Card Games   A-8596  Niet leverbaar
Icewind Dale   A-8310  Niet leverbaar
Indiana Jones & the Emperor's Tomb
Indy is weer terug met een bloedstollend avontuur!
Jij speelt Indiana Jones. De legendarische avonturier. En de meest coole archeoloog die de wereld ooit heeft gekend.
Het verhaal speelt in 1935. En deze keer moet je zien te voorkomen dat een krachtig magisch voorwerp in de verkeerde handen valt. Reis de hele wereld over in een nieuw spannend avontuur en vecht tegen Nazi's en de Chinese onderwereld, samen met je nieuwe mysterieuze partner, Mei Ying. En je zal meer nodig hebben dan alleen je zweep en je pistol om alle gevaren te overwinnen.

A-1137 

Niet leverbaar

Jinni Zeala Pinball   A-9386  Niet leverbaar
Kasparov Chessmate
Kasparov Chessmate is een geavanceerd schaakspel voor spelers van elk niveau, of je nu net kan schaken of een doorgewinterde speler bent. De schaakcomputer achter het spel is een van de meest geavanceerde en zorgt gegarandeerd voor een spannende uitdaging en heel veel uren speelplezier.
Kenmerken:
* Een uitdagende en realistische computer tegenstander.
* Drie verschillende spelniveaus in de competentie met vele virtuele tegenstanders.
* Vier verschillende spellengtes.
* Meer dan genoeg oefenmogelijkheden.
* Fotorealistische 3D graphics, of speel in 2D modus.
* Een gemakkelijke gebruikers interface.
A-9697  Niet leverbaar
Kick Off 2002   A-8592  Niet leverbaar
Knights & Merchants
Jouw koninkrijk is ernstig in gevaar ! De koning is door een jarenlange strijdt ernstig verzwakt. De machtige heerser van weleer is een speelbal van het volk geworden. Alleen door de steun van jouw, commandant van de koninklijke garde, kan de koning aan de macht blijven.Opstandige onderdanen willen de koning van de troon stoten en rukken steeds verder op...
A-8711  Niet leverbaar
Links Championship Edition (Golf)   A-8618  Niet leverbaar
Medal Of Honor: Allied Assault   A-8816  Niet leverbaar

Medal of Honor Allied Assault Warch
Voor het eerst kunt u zich in de strijd storten met één pack dat de complete Medal of Honor Allied Assault-collectie bevat.

Medal of Honor: Allied Assault - War Chest bestaat uit: de orginele game Medal of Honor Allied Assault, de uitbreidingen Medal of Honor Allied Assault Spearhead en Medal of Honor Allied Assault Breakthrough evenals een exclusieve Bonus CD.

A-1734 

Niet leverbaar

Myst III Exile
Niets is gemakkelijker dan achter je Mac te gaan zitten en te verdwalen in de wereld van Myst. De fascinerende omgeving waarin dit spel zich afspeelt, lijkt sterk op onze eigen wereld en doet tegelijkertijd vreemd aan. Veel van de talloze Myst-spelers genieten even veel van de beelden die ze voorgeschoteld krijgen als van het spel zelf.
Zie: http://www.imac-games.nl/pages/Games/myst3_exile.html
Engels

A-8024 

Niet leverbaar

Myst 4 Revelation (Engels)
De nieuwste versie van Myst is nu leverbaar!
Engels

A-1177 

Niet leverbaar

Myth III - The Wolf Age
Ondanks het Romeinse cijfer in de titel speelt Myth III: The Wolf Age zich 1000 jaar voor de gebeurtenissen in Myth: The Fallen Lords af. Je zal nu dus sommige van die in dat game als legendarisch betitelde veldslagen zelf mogen uitvechten. Het verhaal volgt de avonturen van Connacht the Wolf, een machtig krijger die de legers van de Trow en Myrkidia versloeg en wiens levensverhaal vaak opduikt in de eerste twee Myth-games. Het gunt de fans van deze games ook een blik op Damas, een luitenant van Connacht voordat hij de waanzinnige Soulblighter werd. Ondanks al deze verwijzingen naar de andere games uit de reeks zal The Wolfen Age probleemloos toegankelijk zijn voor de nieuwkomers.
Zie: http://www.imac-games.nl/pages/Games/myth3.html
Engels

A-8102 

Niet leverbaar

No One Lives Forever (Eng)
Een spannende, met humor en sexy vrouwen doorspekte James Bond film waarin u de hoofdrol mag spelen!
Engels A-8824  Niet leverbaar
Oni Mac (Eng)   A-7450  Niet leverbaar
RailRoad Tycoon III (spel) Engels A-1090  Niet leverbaar
Red Faction
Ergens diep onder het oppervlak van Mars broeit een opstand. De corrupte onderneming Ultor Corporation exploiteert de mijnen op de rode planeet, waarbij de mijnwerkers worden uitgebuit en onder miserabele omstandigheden moeten werken. Tot overmaat van ramp verspreidt zich ook nog eens een mysterieuze ziekte die al talloze slachtoffers heeft geëist. De ontevreden mijnwerkers vermoeden dat Ultor Corporation hier achter zit. Maar kunnen ze dat ook bewijzen?
Zie: http://www.imac-games.nl/pages/Games/redfaction.html
Engels

A-8101 

Niet leverbaar

Return to Castle Wolfenstein Engels

A-8354 

Niet leverbaar

Sacrifice
In Sacrifice speel jij een priester die handelt in opdracht van vijf goden. Aan het begin van elke missie heb je de keuze voor welke god je ten strijde zal trekken. De goden kijken echter allemaal nauwkeurig toe op je doen en laten. Strijk je bijvoorbeeld tijdens één van de missies een bepaalde god tegen de haren in, dan zal die flink teleurgesteld in jou zijn. Maak je hem kwaad, door een priester van hem een kopje kleiner te maken, dan is de kans zelfs reëel dat ie zelfs weigert jou nog op te nemen in zijn kamp. Je moet dus goed weten wat je doet! Wil je aan de slechte zijde staan dan zullen de goeie je vervloeken, andersom geldt natuurlijk hetzelfde.
Zie: http://www.imac-games.nl/pages/Games/sacrifice.html
Engels

A-8100 

Niet leverbaar

Shadow Warrior (adventure spel) Engels

A-5451 

Niet leverbaar

Sheep (spel)
The year is 2140. After numerous wars and several environmental disasters, only two world powers remain; the United Civilized States (UCS) covering the American continent, Western Europe and North Africa, and the Eurasian Dynasty (ED)covering the coherent landmasses of Eastern Europe and Asia. The damage caused by the long wars led both world powers to evacuate the population to recently built underground cities.
Engels

A-8098 

Niet leverbaar

The Sims (Engels) Engels

A-7389 

Niet leverbaar

The Sims Combo (Engels)
The Sims en The Sims Living Large samen in 1 doos.
Engels

A-1272 

Niet leverbaar

The Sims - Hot Date (Expansion Pack)
Uitbreidingsset voor The Sims.
Engels

A-8513 

Niet leverbaar

The Sims - Houseparty (Expansion Pack)
Deze uitbreidingsset voor The Sims is het feest van het jaar. U bepaalt of uw Sims gaan linedancen op een countryfeest, lekker schransen op een Hawaiiaans feest, of vet underground gaan op een houseparty. Er zijn 100 nieuwe voorwerpen als een mechanische stier, kostuumkoffer en een danskooi om het geslaagd te maken. Wordt uw feest een hit of wordt het een flop? The Sims Party is uw uitnodiging om uw Sims-huis eens lekker op z n kop te zetten.
Zie: http://www.imac-games.nl/pages/Games/thesims-houseparty.html
Engels

A-8042 

Niet leverbaar

The Sims - Livin' Large (Expansion Pack)
Uitbreidingsset voor The Sims.
Engels

A-8506 

Niet leverbaar

The Sims - Vacation (Expansion Pack)
Uitbreidingsset voor The Sims.
Engels

A-8591 

Niet leverbaar

The Sims - Superstar (Expansion Pack)
Uitbreidingsset voor The Sims.
Engels

A-1270 

Niet leverbaar

The Sims - Unleashed (Expansion Pack)
Uitbreidingsset voor The Sims.
Engels

A-1271 

Niet leverbaar

The Sims - Makin Magic (Expansion Pack)
Uitbreidingsset voor The Sims.
Engels

A-1273 

Niet leverbaar

SimCity 4 Engels

A-9482 

Niet leverbaar

Simon the Sorcerer II (Mac) Engels

A-7699 

Niet leverbaar

Soldier of Fortune II: Double Helix Engels

A-8971 

Niet leverbaar

Spiderman (Engels talig)
Het verhaal begint op een persconferentie waar Dr. Octopus (werkelijke naam: Dr. Otto Octavius) zijn laatste uitvinding aan de pers laat zien. Plotseling stormt Spider-Man de zaal binnen, steelt het apparaat en verdwijnt even snel als hij is binnengekomen. Alleen... Peter Parker is als verslaggever van The Daily Bugle bij de persconferentie aanwezig. Hij begrijpt dat er een valse Spider-Man op pad is en al zijn spinnenzintuigen staan dan ook direct op scherp. Parker trekt vliegensvlug zijn Spider-Man-pak aan en gaat op onderzoek uit op de daken van Manhattan. Hij probeert de snode plannen van Dr. Octopus te verijdelen en gaat bovendien op zoek naar zijn dubbelganger, die mogelijk ook in het complot van Dr. Octopus zit. Onderweg levert hij slag met andere schurken, zoals Rhino, Scorpion en Venom, terwijl zijn vrienden Daredevil en Black Cat hem regelmatig van advies dienen. Op elk niveau vind je energiebronnen die je voorraad spinselvloeistof aanvullen, je nieuwe kracht geven en het pak van Spidey verbeteren, en hulpsymbolen (ze zien eruit als zwevende vraagtekens) die je hints geven voor het oplossen van puzzels. Ook slingeren overal in de stad de omslagen van stripboeken rond. Je kunt ze verzamelen en er later interessante informatie in vinden over de geschiedenis van Spider-Man.
Engels

A-8118 

Niet leverbaar

Spyhunter Engels

A-9297 

Niet leverbaar

Star Trek: Elite Forces Engels

A-9385 

Niet leverbaar

StarWars Galactic Battle Ground  

A-8478 

Niet leverbaar

StarWars Jedi Knight II
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast - Het is nu mogelijk om je aan te sluiten bij de Jedi's dankzij Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast. Je bent in dit spel Kyle Katarn, een voormalige Jedi Knight die de orde van de Jedi heeft verlaten na bijna gesneuveld te zijn in de slag met de Dark Side en die nu een huurling is van de Rebel Alliance. Tijdens een routinemissie naar de planeet Kejim doet hij een ontdekking die hem uiteindelijk naar de oude Jedi-tempel op één van de manen van Yavin voert. Daar bezoekt hij Jedi-meester Luke Skywalker om het lichtzwaard op te halen dat hij jaren geleden bij hem heeft achtergelaten. Katarn sluit zich opnieuw aan bij de Jedi-orde, en dat voorspelt weinig goeds voor de laatst overgebleven strijders van het Galactic Empire, die nog steeds met de Rebel Alliance slag leveren om de macht over het Star Wars-sterrenstelsel.
Engels

A-8783 

Niet leverbaar

Summoner
De jonge boer Joseph is geboren in het koninkrijk Medeva en heeft een geheimzinnig teken op zijn hand waarmee hij gevaarlijke monsters kan oproepen. Joseph heeft geen gemakkelijk leven gehad. Als jongen werd hij verbannen door de overlevenden van zijn dorp Ciran, omdat hij een demon die hij had opgeroepen niet onder controle kon houden. Deze demon verwoestte alle huizen van het dorp en doodde het merendeel van de bewoners. Inmiddels is Joseph volwassen geworden en leeft hij als boer in een ander dorp, Masad, waar de wijze Yago zijn leermeester is.
Zie: http://www.imac-games.nl/pages/Games/summoner.html
Engels

A-8117 

Niet leverbaar

Theme Park World Mac  

A-7007 

Niet leverbaar

Tom Clancy Ghost Recon
Het is het jaar 2008 en de wereld wordt verzwakt door de last van de oorlog. In Rusland zijn de extremistische nationalisten aan de macht gekomen. Het enige doel wat zij voor hun rode oogvliezen hebben is het opbouwen van de Communistische Orde zoals die eerder heeft bestaan. Ukraine, Belaruzze en Kazachstan, een voor een vallen de onafhankelijke lidstaten terug in de Russische klauwen van het communisme. Russische tanks staan verspreid in de verschillende gebergten en wouden, klaar om een vernietigende aanval uit te voeren op het zuiden en het oosten. De wereld houdt zijn adem in, en wacht af... (inclusief expansion pack, Desert Siege)
Engels

A-8784 

Niet leverbaar

Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield
Je hebt het bevel over een multinationaal team van elite, anti-terrorisme commando's. En voer geheime operaties uit over de hele wereld met dodelijke precisie.
Van Rio de Janeiro tot London en ga de strijd aan tegen een gevaarlijk gek in dit derde deel van de Rainbox Six serie.
Kenmerken:
* 15 nieuwe single player missies en 6 nieuwe multiplayer kaarten.
* 57 verschillende realistische wapens en uitrusting
* nieuwe multiplayer spel types

A-6672 

Niet leverbaar

Tomb Raider Chronicles
Lara laat je deze keer zien hoe ze reist door de ruïnes van het oude Rome. Maar ook verkent ze een Duitse U-boot en de daken van een hi-tech stad. In al deze verschillende omgevingen is ze op zoek naar 4 verschillende geheimen. Door Lara's recente verdwijning komen bekenden in haar huis om samen haar te gedenken. Op deze donkere, regenachtige dag komen haar nabestaanden pas achter gebeurtenissen die tot voorkort altijd geheim gebleven zijn.

A-9288 

Niet leverbaar

Tomb Raider Angel of Darkness
De populaire en bekendste heldin wordt in deze game zelf opgejaagd en is daarbij aangewezen op haar vindingrijkheid, atletische capaciteiten en het vermogen zich aan te passen in nieuwe situaties.
Een reeks gruwelijke moorden brengt Lara op het spoor van een duistere Alchemist uit het verleden en een geheime alliantie van een aantal invloedrijke personen die gehuld zijn in mysteries. Het middelpunt van deze mysteries vormen de zogenaamde Obscura Paintings, vijf meesterwerken uit de 14de eeuw die de Alchemist uit alle macht weer in handen wil krijgen. Lara slaat noodgedwongen op de vlucht wanneer ze wordt beschuldigd van moord op haar voormalige mentor, Werner Von Croy. Onderweg moet ze samenwerken met Kurt Trent, een nieuw speelbaar personage, om haar naam te zuiveren en de hopeloze situatie onder controle te krijgen. Met de politie op de hielen volgt Lara de Alchemist naar een duistere wereld van bloed, verraad en wraak waar ze de kwaadaardige alliantie moet verslaan om de wereld te redden van hun enorme macht.

A-1138 

Niet leverbaar

Tony Hawk's Pro Skater 2
De ultieme ervaring op het gebied van extreme sporten, met hip hop- en punkmuziek. Skate als Tony Hawk, een van de 12 andere profs of maak je eigen prof. Kan alleen of met meerdere spelers worden gespeeld. Skate voor je leven!
Zie: http://www.imac-games.nl/pages/Games/tonyhawk2.html
Engels

A-8044 

Niet leverbaar

Total Annihilation  

A-6516 
Niet leverbaar
Unreal Tournament 2003  

A-6448 

Niet leverbaar

Vampire The Masquerade: Redemption
Je speelt als Christof Romuald, een groots en nobel ridder tijdens de Middeleeuwen die zijn dagen slijt door te kruistochten tegen het kwaad. Maar, wie met slecht gezelschap omgaat wordt zelf ook besmet en dus krijgt Christof op een keer een zuigzoen in z'n nek van een vampier. Zoals iedereen weet transformeert onze held binnen de korste keren in datgene waar hij jaren jacht op maakte. Gelukkig gelden er binnen de vampiergemeenschap rangen en standen, en belandt Christof in het kamp der 'goede' vampiers.
Zie: http://www.imac-games.nl/pages/Games/vampire.html
 

A-8047 

Niet leverbaar

Wakeboarding Unleashed
Hang on to your life! Scheur met hoge snelheid over een meer achter een speedboot aan, terwijl je spectaculaire stunts uithaalt en gevaren op het laatste moment ontwijkt.
En dit alles op je stoere wakeboard. Dit is Wakeboarding Unleashed.
Laat je beste trucs zien op 9 verschillende exotische locaties van over de hele wereld. Van Lake Powell tot de haven van Hong Kong. En als dat nog niet genoeg is kan je ook met twee spelers spelen, de een stuurt de boot en de ander doet de stunts.
Kenmerken:
* Doe de meest waanzinnige stunts
* 9 realistische locaties
* Bestuur de speedboot terwijl de ander probeert op het board te blijven staan.

A-9698 

Niet leverbaar

Warcraft III: Reign of Chaos  

A-8512 

Niet leverbaar

Warrior Kings  

A-9384 

Niet leverbaar

Water Race
Zie: http://www.french-touch.net/waterrace/
Engels

A-8223 

Niet leverbaar

WipeOut 2097  

A-8595 

Niet leverbaar

Zoo Tycoon  

A-9723 

Niet leverbaar

Zoo Tycoon: Marine Mania
Uitbreidingsset voor Zoo Tycoon.
 

A-9724 

Niet leverbaarDeze site is alleen voor consumenten. Zakelijke gebruikers verwijzen wij naar onze zakelijke-site. Voor consumenten en voor zakelijke gebruikers gelden verschillende voorwaarden en prijzen. Al deze prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden. Deze prijzen zijn enkel geldig bij bestelling via deze internet-site. Onze leveringsvoorwaarden zijn op al onze leveringen van toepassing. Chipmunk International BV, Tongelresestraat 273, 5642 NA Eindhoven.